digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence anlattığınız hikayede Türk gibi davranan fiyat kıran değil organize olup fiyat arttıran sizlersiniz hocam)))

Asıl olmaması gereken satıcıların organize olarak tüketicinin aleyhine ortak fiyat belirlemesidir.

Uzun vadede siz böyle 4 dolar karla satarken bir pakistanlı hintli fırsatı farkeder 50 cent karla satmaya başlar hepinizi oyundan düşürür.
Fark ettim şunu belirtmemişim. Hocam o ürünü 24 dolarlara çekersek karımız neredeyse 1 dolar altına düşüyor. Ben o kutuları annemle, ablamla hep beraber kutuladık. Emek hiç mi yok. O ürünün Kanada da satış fiyatı zaten 27 dolar ki bu da en az. Biz 27 doları makul gördük. Eğer ki cent ile kazanacaksak soralım size. O zaman biz niye yapıyoruz bu işi Aslında belirtmişim. Bedavaya mı satalım diye. Gerçekten iş artık bedavaya gidiyordu. Yani şeye döndü. " Ulan bedavada satsam sana sattırmayacağım" falan 😅 Biz Türklerde var bu durum maalesef.

Bu işi yapan kişiye denk gelmedi konum demek. Yoksa o listede Türk varsa herkes eyvah çeker. Çünkü giripte batırmadığımız liste yok maalesef. Çok şükür anlayışlı insanlar arasına düştüm. Şimdi amacım şu. Eğer ki birlik olursak stok bittiği zaman yine yollarız bu ürünü. Bu sefer daha bilinçli olarak. Ürünü inanın hocam neredeyse 2 hafta da tükettim ki ben bu ürünü 2 ay önce yollamıştım. Bu 2 haftalık periyotta da işte bu kişilerle irtibata girdim. Yoksa yazdığım adam şey dedi. " Ya hocam aynı durumdan muzdaripim. İnan kar edemeden neredeyse stoku bitireceğim" diye. İyi ki yazmışım.

Biraz uzun oldu. Organize olmuşsunuz derken biraz alındım 😅 Sizi biliyorum. Sizden bu durumu direk bu şekilde belirtmek yerine en azından sorgulamanızı isterdim. Kar etmeyeceksek o zaman uykusuz gecelere ne gerek var hocam

Kolay gelsin.