DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten boooomboş ülke hocam, emek verip varıyla yokuyla çalışan 25, çalışıyormuş gibi yapıp profesyonel, kurumsal gibi görünmeye çalışan vasıfsızlar 50 k alıyor, yazık gerçekten durum böyleyse. Ülkede sadece "kurumsal bak bu kravat falan da giymiş bak saçı başı düzgün bak bu çok kurumsal biliyor galiba işi" falan diye bomboş insanlara bir sürü paralar ödeniyor ama birisi kurumsal gibi değilse, o ofis tipine uygun değilse dahi bile olsa 20-30 k veriliyoe herhalde.

O kadar çok boş yere oturup sizden çok daha kazanan insan var ki şu ülkede hocam. Şahit oldum bizzat.

Bir de plaza dili konuşup "ay şu footer burada çok big durdu, biraz small yapalım, font da şöyle olsun" diyip günde beş kere ikişer saat bunları konuşuyorlar, ortaya çıkan şey de müşteriler bir puan veriyor. Sırf çok çalışmış gibi gözükmek için bir bir saatlik işi on saate yayıyorlar.

Sözüm herkese değil alınmasın kimse. En çok saygı duyduğuö en çok ezilen meslek grubu yazılımcılar...
bu nedenle şirkette değil freelancer olarak çalışıyorum fiveerr upwork bionluk ve r10

25k cok düşük bir rakam ben 15k dan aşağı proje yapmıyorum.

Lütfen emeğinizi ve değerinizi bilin arkadaşlar.