Bakın bende kurumsal global şirkette çalışıyorum abonelik üzerine kredi kartı ödemeleri otomasyona bağlı ancak havale/eft bizim şirket hesabında kalır ödeme bildirimi yada açıklama yok ise dekontta para havuzda bekler . Taki müşteri bildirimde buluncaya kadar.
Biz abonelik sistemi üzerinde bir ürün hizmet veriyoruz. Ve milyonlarca müşterimiz var . Kredi kartı otomasyona bağlı olduğu için otomatik olarak müşterinin carisine işler.
Havale/eft durumları sarı çizmeli memet ağa

ben milyonlarca müşteri arasından kimin hangi cari üzerine ödeme yaptığını nerden bilebilirim? Kaldıki bazı müşteriler x hesapdan eşinin vs üzerinden yada şirket hesabından bize havale çıkıyor. Açıklaması olmayan cari uyumsuzluğu olan müşterilerin parası bizde havuzda bekler. Bu paralar ciddi paralar ancak biz faiz vs gibi bir noktada kullanmıyoruz. Zaten sonraki dönem borç bakiyesi sms olarak ve mail olarak müşteriye iletiliyor sonra bildiriyor bizde işliyoruz

paytr ben sanmıyorum havuzunda bekleyen paraları faiz muhabbeti olduğunu o işler öyle kolay değil
Paytr ücretleri tutarak faiz getiri vb gelir elde edemez hocam bu durum elektronik cüzdanlarda geçerlidir
Dediğiniz gibi faiz vs. yok diyelim ama bir müşteri paytr'ye ücret gönderdi ise ve ödeme bildirimi yapamadı ise artık o ücretin aylar yıllarca paytr de kalması ve iade edilmemesi doğru mu?