28.01.2024
Merhaba, bu konuyu her hafta güncellemek için açıyorum, biraz iyi biraz zor zamanlarım oldu. Şu anda biraz zor zamanlarımdayım. Bu zorlukta kendime hedefler belirleyip çıkmak istiyorum, maddi ve manevi olarak. Tabii beni en mutlu eden şey 'iş'. O yüzden mesleğimde, yani yazılım sektöründe iş yaparak 1 yıl sonunda yüksek miktarlar kazanmayı planlıyorum. Tabii buradan ne kadar kazandığımı söyleyemem ama olumlu olumsuz yorumlarda bulunabilirim. Yaptığım iş sayısı olsun, geliştirdiğim projeler olsun vs.
Belki bir şeyler başarırsam başka insanlarada umut olurum diye düşünüyorum.
  • Sosyal medya hesabını yönettiğim ama çok ilgilenmediğim bir iş var, bunu düzene sokup aylık düzgün şekilde ödeme alacağım.
  • Bitimine çok yakın 2 iş var, onları bugün bitirip geri kalan ödemelerimi alacağım.

Güzel bir gelişme yaşandı, Belçika'da bir halı yıkama fabrikası ile anlaştım. Sosyal medya hesabı yöneterek her siparişten komisyon alacağım. Sayfa tamamen bana ait olacak. Hadi bakalım.
Kasam: -140.000 TL

29.01.2024
Bugün güzel geçti, 1 iş bağladım. 1 iş daha yolda haftaya pazartesi ilk ödemesi gelecek. Henüz para gelmediği için kasam hala -140k

30.01.2024
Bugün yeni bir proje ile anlaştım, bütçesi çok yüksek değil ama yine kurtarır bir ücret, 2 kişi ile yapacağım için para bölünecek. Şu anda tamamen iş topluyorum, çok zor ve yorucu bir yol beni bekliyor. Şu an cebimde olan tek mal varlığım 10 TL ve öğrenci yol kartım. (Maaşım yaklaşıyor o yüzden iyi denk geldi)

06.02.2024
Selamlar, ilk önce iş durumumdan bahsedeyim 8 aylık bir proje aldım, bu yüzden işten ayrılacağım. Yine bana aylık belli bir miktar para kazandıracak ama amacım 4-5 gibi kısa sürede bitirmek. Belki bir e-ticaret işide alabilirim şu anda işler güzel gidiyor. Mental olarak toparlanıyorum. Dahada iyi olacağım umarım. Eğer işten ayrılırsam ki muhtemelen perşembe günü istifamı vereceğim, youtube kanalım var 1500 abonem var oraya vlog tarzında videolar paylaşmak istiyorum.

Kasam: -115.000TL

10.02.2024
Şu an güzel gidiyor, büyük bir iş vardı onaylandı. Bu iş ile meşgul olacağım ve ekstra ek işler peşindede koşacağım. İşten İSTİFAMI verdim!.
Kasam: -70.000TL

19.02.2024
Kendime bir planlayıcı aldım, artık işlerimi planlayarak ilerliyorum örnek veriyorum bir iş var xx tarihte bitmesi gerekiyor, bunu deftere yazıyorum örnek bir sayfasını yarın buraya yüklerim görmeniz için. İş güzel gidiyor, birkaç iş aldım onlarla meşgulum. Yoruluyorum ama bu yorguluğa değiyor, kafamı işle meşgul ediyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Borcum giderek azalıyor, mental olarak daha iyiyim bu yüzden. Tek sıkıntı babamın kanser olması bu süreçte babamada vakit ayırıyorum ayıramadığım zaman üzülüyorum, dengeyi çok iyi kurmam gerekiyor. Neyseki ay sonu işten ayrılıyorum. Belki daha erken bile olabilir çünkü işyerinde çalışma motivasyonum düştü! ay sonu gelmeden anlaşarak çıkmayı planlıyorum.

Kendime ek bir gelir kapısı veya bir hobi edinmem gerekiyor, boş zamanlarımda kafamı bunlarla meşgul etmem için.
Kasam: -50.000TL