Merhabalar işletme için iş takip sistemi gerekli istenilenleri maddeler halinde yazıyorum
1- admin-personel gibi kullanıcı yetkileri olmalı yani personel sadece görevleri görüp yaptım yada şu nedenden yapamadım diye foto yazı ekleyebilecek
2-göreve birden fazla personel eklenmesi yani ilgili göreve 3 4 kişi atanıp onlara bildirim gitmesi
3-admin görevleri onayladığında yapıldı diyip arşive eklenmesi
4-atanan personellerin görev içinde yazışıp konuşması yani ben şunu şöyle yaptım yada şöyle ilerliyor sen nasıl yaptın ne durumdasın gibi
5-gerekli kişilerin telefonlarına bildirim gitmesi
genel olarak özetleyecek olursam bir admin olacak yeni personel ekleyip silebilecek. Admin görev üretip (görselde ekleyebilmeli)görevleri ilgili kişileri atayacak onların telefonuna bildirim gidecek.Bildirim giden personelde görevi takip edip yaptıklarını yazı görsel şeklinde göreve iletebilecek.Personel görevi yaptım diyip admine yollayacak.Admin kontrol edip yapıldıysa onay vericek ve görev arşive gidecek.
umarım mantığı anlatabilmişimdir bana özelden fiyat ve şu zamanda teslim edebilirim diyen olursa iletişime geçelim şimdiden teşekkür ederim.
@
janjakruso ile anlaşılıp ön ödeme yapılmıştır hayırlısı olsun