UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Multi hesaptan banlanmış birisinin konusuna mesaj yazmazdım hizmet suna bilitsiniz tüm script konularına tek tek girip mesaj atsanız ve sizin yaptığınızı bir kaç kişi daha yapsa forumda karmaşa olmazmı rahatsız olduysanız report edebilirsiniz mesajımı
ben rahatsız olmam, görüşünüz benim için değerlidir. multi hesaptan banlanmış bile olsa kişi, o konuyu arayan aynı talepte bulunan kişiler de olacaktır. onların da r10 ailesi içinde ihtiyaçlarını gidermek olarak düşünün. "bana ulaş ben yapıyorum" diye kalıp bir mesaj da atmıyorum. insanların ihtiyaçlarını karşılayacağına inandığım konulara teklifimi sunuyorum ve r10 amacı da bu değil mi, biz üretiyoruz / insanlar da talep ediyor. bunun için r10 da değilsek ne işimiz var yoksa. adam masaüstü yazılım istiyorsa web yazılım teklifi atacak kadar yaptıysam spam mı evet. ama verdiğim tekliflerin hepsini inceleyin, eğer ekstra bişey yapılması gereken modül varsa da ekstra ücret karşılığında yapabileceğimi belirttim. (konuları açsınlar herkes te görsün ama cevap yazmasın için de açılmadı bu konular) hizmet sunabiliyorsam cevapta yazarım (kırıcı olduysam kurusa bakmayın)