Biliyorsunuz ki Türkiye'de linç bir gelenektir, bir kültürdür, bir bir... Olmazsa olmazdır işte. Bir grup(2-3 kişi de yeterli) o kişiyi haşlamaya başladığında hemen çok severiz kendimizi o gruba ait hissetmeyi hemen katılıp linçlemeyi. Sonra en güzel linci ben edeceğim yarışına girer farklı farklı şeyler yazarız duyar kasmayı da asla es geçmeyiz tabii... Herkes çünkü Unicef iyilik elçisi. En sonunda hatta ilk mesaj dahi unutulup giderken insanlar o kadar kaptırır ki kendini yalnızca linç yorumlarına bakıp kendi linç yorumunu yazar, neyin linçlendiğini okumaz dahi.

Dünyada yorum yazma konusunda Türkler kadar kendini geliştirmiş bir başka millet yol sanırım.

Ben forumda sağlam bir linç yediğim için yoğurdu üfleyerek yiyorum, o yüzden bu sitemim, ama kimseyi linçlemedim daha.

1 kere o da burada linç yedim, siz nerelerde kaç kere linç yediniz? Linç dediysem de onlarca kişinin sürü halinde işte yorumlar yazması "Sen kimsin, sanane hulaa, sen ne diyorsun" vb. Falan... Tarzı yani. İki üç kişiyle değil.