Selam Dostlar Bu Postu Yazdıkdan Sonra Okumak İçin Veya Geri Cevap Vermek İçin Vaktim Olmayacak Ama Gider Ayak İçimi Dökmek İstedim.
Forumdaki Arkadaşların Bazıları Bilir Ben ADS işleriyle İlgileniyorum.
Ve İşimdede İyi Olduğumu Düşünüyorum.
ADS Piyasası Kötülediği Günlerde Bile Müşterilerimizi Birazda Olsa İdare Ettik Ama Pert Perişan Vaziyetlerde.
Ama Yolumuza Devam Ettik Güçlü Kaldık Ve İlerledik.
Şükür Dedik Koştuk Fakat Bir Noktada Yetersiz Hissettim Kendimi Dahada İyisi Olmak İçin Farklı Sistemler Tasarlamaya Başladım 3 4 Ayımı Alsada İşin Sonunda Adını Koydum Wadsacc Diye Birşey Çıkarttık Ortaya Ve Bu Arada Wadsacc İsmini Koyan Arkadaş ( İsmi İsmail Ve Forumdada Bulunuyor ) Sanırım İyi Birisi Fakat Bana İyi Gelmedi Yarı Yolda Kaldık.

Onada Buradan Selam Olsun Kurduğum 3 Kişilik Ekiple Kolları Sıvadık Ve Başladık Evimdeki Odama Güzel Bir Sistem Tasarladım Ve Başladık Fotoğrafını
https://www.instagram.com/p/CxJqSiEo-nK/ Şöyle Bırakmak İstiyorum Geceli Gündüzlü Arkadaşların Otel' Konaklamalarına Kadar Herşeyi Eksiksiz Kendi Düşüncem 4 4 Lük Karşıladım Yarı Yolda Bırakmalarına Rağmen Paralarınıda Eksiksiz Verdim ( Yarı Yoldan Kastım Başaramadık abi )
Ardından Bir Arkadaş Kaldı Yanımda Caner İsmi Oda Forumdan Benim İçin Değerli Birisiydi. 2 Sefer Mersine Davet Ettim Evimde Kaldı Misafirim Oldu Gene Düşüncem 4 4 Lük İlgilendim arkadaşla Ve Oda Öyle Söylemiş Zaten Bir Çok Ortak Arkadaşımıza Bir Yol Çizdim Ve Beraber Yürüme Kararı Aldık.
Allah var Caner Varya 0 Olmasına Rağmen Taş Gibi'de İş Çıkarttı Kardeşim'in Ellerine Sağlık Biz Yürüdük Baya baya Yürüdük. İşimde 10 Numara Gitti Piyasayı Duman Ettik ya Öyle Böyle Değil Sektörün Amerikası Olduk.
Herkes Bizdeydi Ve Çok'da Severlerdi.
Ardından Canımı Sıkan durumlar Oldu Birileri Benim Paramın Hesabını Yapar Oldu ve Miğdemiz Bulandı Birşeylerin Hesaplarına Girildi Caner'le Yollarımı Ayırdık Gene Kardeş Kardeş Sohbet Muhabbet Destek Vardı Ama Tabi Benim Gözümden Onun Gözünden Kuyum İçin Arsa Aranıyormuş : )
Tek Başıma İlerlettim İşimden Yanada Sorunum yoktu.
Yıllar Öncesinden Bir Trafik Kazasının Cezası Geldi Bana Yapacak Birşey Yok Nasip Böylemiş 31 Temmuz Mağduruyum Bende Bir Çok arkadaş Gibi Bilenler Bilir.
Cezam Gelmiş Ve Haberim Yok.
Pat Ceza Evine Girdim.
Bir Şekilde İşleri Toparlamak İçin Planlar Yaptım ve Eskilerden Çok fazla Destek Verdiğim Parası Olmadığında Ki Söylemeden Bile Cebine Parasını Pulunu Koyduğum Her Türlü İhtiyacına Destek Olduğum Mersine 2 3 Kere Davet Ettiğim Evimde Kalan Adam Aklıma Geldi Alper Oda Forumdan Ama 2 3 Kere Şutlandı Kerata
Kardeşimle Konuşmalarını Sağladım Tanışıyorlardı.
Birazda Canerden Destek İstedi Biladerim.
Önce Caneri Anlatayım.
Caner Veritabanlarıyla Oynayıp Müşterilerin Paralarını Kendi Hesabına Çekme Yolunu Arıyormuş.
Ve Bir Yandanda Eski Müşterilerimize Ulaşıp Şehmuz Ceza Evine Girdi Ben Bu Sistemi Yapacağım Diyip İnsanları Kendisine Çekmeye Çalışıyormuş

Sağolsunlar Çoğu Pas Vermemiş.
Alper İse Farklı Bir Sistem Yaparak Daha Doğrusu Eski Sistemlerden Birini Yaparak Müşterilerimizi Çalmayı Başarmışlar Ama Kimse Ya Bu Adam Bize Destek Oldu Hiçbir zaman Yok demedi Ne Zaman Arasak Cevap verdi Halletti Diyip'de Hali Hazırda Olan Çalışan Sisteme Kimse Müdahele Etmedi Ve Kimse Yanımda Durmadı.
Ve Bu Olayların Olduğu Dönemdede Eşim 2. Çocuğuma Hamile ve Doğmasına 20 Gün Falan Var Yani Paraya Pula En İhtiyacım Olan Dönemde Her İkiside Bunu Bile Bile Yaptılar.
Ve Şuanda Sözüm Ona İkiside Yükünü Aldı Sözde.
Ceza Evine Girmeden Önce Abi Abi Diyip Bir Dediğimizi İki Etmeyen İnsanlar Ceza evine Girdim Çıktım Diye Sanıyorlarki Biz Ölüyoruz Veya Yok Oluyoruz. Kusura Bakmayın Beyler Arkamdan Kimse Sövemez ve Ben İşimi Bitirmeden Asla Kaybolmam.
Aklım Almıyor İnsanların Gerçekten Para Pul İçin Rezil Konumlara Girmesi.
Afedersiniz Güzel Para Harcarım Ama Hiç İnsan Harcamadım Zor Bir Hayatım Oldu Şükür Evlendikden Sonra Kolaylaştı Sorumluluklarımı Bildim ve Ona Göre Hareket Ettim.
2 Evladım Oldu Şükür İkiside Sağlıklı Şükür.
Ve Ben Şimdi Tekrardan Ceza Evine Dönmek Mecburiyetindeyim 10 Günlüğüne Geldim Evime Ama 10 Günde İşimide Gücümüde Toparladım.
Ve Sistemim Çalışıyor Takır Takır Ve Kimseyede İhtiyaç Duymadım Ha Bir Kişi var İşin Başımda Kardeşim Umarım Oda İşin Üstesinden Gelir ve Bizlerde Rahat Ederiz.
Ben Gidiyorum Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin 30 Gün Sonra Görüşmek Üzere 30 Gün Sonra Geleceğim