Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar erkek çocuk sahibi olan arkadaşlardan bir fikir almak istiyorum belki biraz komik gelecek lakin bazen çok fazla zorlanıyorum iki çocuğum var 9 yaşında bir kızım birde 4 yaşında bir oğlum kızım bu güne kadar doğduğundan bu yana hiç bir şekilde yormadi bizi sakın kimseye zarar vermez utangaç saygılı kötü söz bilmez okulda kendi öğretmenleri dışında tüm öğretmenler pozitifligi ile terbiyesiyle her zaman takdir ediliyor oğlum ise oda aynı aile de büyümesine rağmen tam tersi şiddete çok meyilli evimizde çok şükür küfür argo şiddet hiç bir zaman olmuyor sözlü tartışma bile çocukların önünde olmaz ama oğlum sürekli birseylere zarar verme peşinde sürekli ablasını başkalarını hirpalar şimdi diyeceksiniz çocuk ama kızımda çocuk hiç bir zaman birine arkadaşına el kaldirmişlıgı bile yok ağaç yaşken eğilir sözü ile her zaman ilerlemeye çalışıyorum şımarık davranmasına izin vermiyorum istediği şeyleri ölçülü şekilde alıyorum teknolojik aletleri günde en fazla 20 dk bilemedin yarım saat oda yemekte veriyorum yani erkek çocuğu farklıdır evet ama bu şekilde de büyümesini istemiyorum erkek çocuğu olanlar bir fikir verebilir mi zamanın çocuklarına yaklaşımını çok merak ediyorum anneler biraz farklı yaklaşımı var diye fikirleri daha çok babalardan duymak istiyorum 😃