Üç gün önce kapımızın önünde bir british kedi bulduk yaklaşık 8 aylık binanın sitenin grubuna sordurduk sahibini ama yok sahibi. Bizde evimize alıp ilgilendik başta tuvaleti olduğu için yapacak yer bulamayip gezindi. Daha sonra saksının toprağını kutuya döküp koyduk ve oraya tuvaletini yaptı buraya kadar her şey normal. Daha sonra veterinere götürüp aşısını yaptırdım. Çip takılmadığı için daha önce annesi ve babasını bilmiyoruz. Bunlarda kırık kulak ve dik kulak varmış galiba bizimki kırık kulak kulakları eğik. Kedi iki gündür normal şekilde tuvaletine gidiyordu. Bugün dışarıdan geldiği için banyo yaptırdım kediye 12 saat falan uyudu. Daha sonra kendini pek sevdirmemeye başladı. Sürekli arka ayağını yalıyor ve keyfi yok. Kuyruğu da zaten ameliyat olmuş. Kuyruğu yok kedinin. Arka bacağında bir problem var garip şekilde yürüyor. Videosunu da ekleyeceğim. Çok fazla ayıracak maddi gücüm yok eğer ciddi sağlık problemi varsa dışarıya hiç bırakamam. Yarın veterinere götüreceğim. Belki aramızda veteriner ya da deneyimli birileri vardır diye buraya da sormak istiyorum. Kedimin ne gibi bir problemi olabilir.
Bu da yavrunun yürüyüşü
https://youtu.be/kifIKo4_Y6c?si=XZ5i9nD5zCOOf3qi