Ankara'da Devren Kiralık Kazançlı Halı Mağazası
Aylık 50.000 TL Net Kar - Halı Mağazası + Instagram + Web Sitesi
Mağaza Ankara - Sincandadır. İsteyen olursa mağazayı ürünlerle birlikte istediğiniz şehire taşıyabiliriz
Yaklaşık 1,5 yıldır aktif olan halı mağazasını instagram hesabı ve web sitesi ile birlikte satıyorum.
Hem mağazadan hem instagram üzerinden web sitesi üzerinden satış yapılmaktadır. Satışın yarısından fazlası mağazadan kalanı internetten. Çalıştığımız halı firmaları üretici firmalardır ve milyonluk sayfalardan daha uygun fiyata ürün satabilirsiniz.
İnstagram reklamları sayesinde mağazaya 30 km mesafeden dahi müşteri gelmektedir. 1,5 senedir oturmuş ciddi bir kitlesi vardır. Gün geçtikçe büyüyen bir işletme ve geliştirmeye çok açık.
Kirası 3000 TL. Bu rakama kiralık dükkan bulmak imkansız. Mağaza 75 m2 parke ve spot ışık mevcuttur.
Satış raporları belgelenebilir. Mağaza pos cihazı, kargo firmasından yapılan ödemeler, paytr den gelen ödemeler, eft ler vs. İsteyenler mağazayı gelip görebilir satış sistemi hakkında detaylı bilgi alabilir.
Eleman sıkıntısından dolayı satışa çıkardım, tek başıma yetiştiremiyorum
Satış fiyatı :350.000 TL - ( Kredi kartı taksit yapabilirim )
Yaklaşık 1800.000 TL ürün ( ürün fiyatları 4-6 ay önceki alış fiyatları üzerinden hesaplanmıştır. Piyasa araştırması yapabilirsiniz)
40.000 TL raf sistemi
12.000 TL e-ticaret yazılımı
Instagram hesabı 87k takipçi
Detaylar için 0543 725 4513 whatsapptan iletişime geçebilirsiniz .Detaylar için telefonla yada yüzyüze görüşme yapılabilir.