yersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yan olarak 2. İşletim sistemi olarak fedora kur. Deneyip gözlersin.
Dezavantajları; kurulumda sorun yaşananan programlarin kurulumlarini nette bol bol araştirirsin
DualBoot ile uğraşmak istemiyorum açıkçası hocam şuan elimdeki işleri halledip gerekli yedeklerimi alıp Ubuntuya geçmeyi hedefliyorum bakalım hayırlısı olsun. Programlar ile sorun yaşayacağımı çok düşünmüyorum VS Code ve Chrome harici elzem bir şey kullanmıyorum geliştirme ortamı için zaten bir problem yok diye biliyorum linuxta. Yorumunuz için teşekkür ederim.

TheStranger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediklerinize göre hiçbir sorun yaşamazsınız. Yıllardır kullanıyorum, bir kez bile "keşke" demedim. Alışmak biraz zaman alabilir, sonrasında Windows kullanmak istemeyeceksiniz.
Uzun zamandır Windows kullanıyorum artık köklü bir değişikliğin zamanı geldi bence benim için. Yorumunuz için teşekkür ederim

uzmanforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece Linux kullanmak istiyorsanız ve Adobe ürünlerini kullanmak zorunda kalacaksanız Wine (Şarap) uygulaması ile bazı adobe sürümlerini kullanabilirsiniz. Ubuntu distrosu favorimdir.
Adobe ile uzun zamandır yollarımız kesişmedi ama illa bir noktada kesişirse bu yorum aklımda hocam teşekkürler