* Şikayetçi olduğum üye: Misafir;
* Şikayetçi olma nedenim: hosting şirketinden web sitemi kaldırması
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/off-topic/382805...ardim-r10.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Öncelikle web siteme giren virüslerin temizlenmesi için anlaşma sağladık. sonra bir web sitesi yaptırmak istediğimi söyledim ve anahtar teslim yapacağını söyledi. ancak web sitesini anahtar teslim demesine rağmen yapmadı. üstelik sitemi kendi hosting firmasında barındırıyorum ki bugun ne göreyim hiçbir şekilde ne web sitesine ulaşılıyor ne de admin panaline. arkadaşın bana dediği sen başka yere taşımıssın oldu. ben arkadaşa sadece taşımak istiyorum dediğim için taşımış oluyorum beni aptal yerine koyuyor. yaptıgımız ticaret sonrasında negatif trade verdim aldıgım hizmeti yazdım sadece onu da sildirmiş. üstelik canvada 30 saniyede yaptıgı logoya 500 tl istedi ses etmedim tamam dedim. ayrıca arkadaştan lisanslı tema aldım hiçbir şekilde dosyalarını bana iletmedi. şimdi ilk günden kanıtlarıyla birlikte ekliyorum buraya admınler karar versin nedir ne değildir.

full paket istediğimi belirttim mesaj

burada sitenin hiç istediğim gibi olmadıgını söylüyorum

sıradan basit bir amatör site yapıp bana teslim etti. hiçbir şekilde hiçbir menuyu değiştirmedi. günlerce peşinden koşturdu
en sonunda bana nasıl düzenleyeceğimi gösterin video çekin gönderin ben halledeyim dedim onun için bile beni günlerce oyaladı.

tabi mesajlarıma cevap vermemeye devam ediyorlar.