yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama 6 ay olarak baz alın, daha erken başarıya ulaşırsanız doğru yolda olduğunuza kanaat getirirsiniz.

Ancak 20 gün, 1 ay gibi beklentiler maalesef mantıklı değildir. Hızlı yükselişlerin hızlı düşüşleri olur ve toparlanması çok daha zordur.

Türkiye lokasyonda anahtar kelimelere aranma hacmi olarak bakıldığında pek seçenek yoktur aslında. Google bizi pek önemsemez çünkü.
Bu nedenle başarı hedefi en azından 3 ay sonrası olmalıdır ki sağlıklı adımlar atılabilsin. İlk 3 ay oldukça sakin adım atılmalıdır.

Bu arada bir hususa dikkat çekmek isterim;

''Günlük'' makale girin demez asla Google. ''Faydalı içerik'' önemlidir.
Her gün içerik girelim derken maalesef ki pek iyi içerikler oluşmuyor.
Uzman olduğunuz konularda yazmak en idealidir. Zaten Google makale yazarını da baz alıyor artık güvenilirlik açısından.
Ve buna ilaveten özellikle E-Ticaret sektöründe yorumları değerli buluyor. Ancak bu konuda da olumlu olduğu kadar olumsuz yorumları da istiyor aslında şeffaflık açısından.

Sizlere önerim yabancı kaynakları takip etmeniz olacaktır.

Moz, Semrush, Ahrefs gibi kaynaklar mesela gayet güzel makaleler paylaşırlar. Her ne kadar kendi reklamlarını yapsalar da bizlere de güzel ipuçları verirler.

Umarım daha iyiye gideriz

Ben Google amcayı hiç sevmiyorum ama katlanıyoruz

Bu da Bard dan gelsin;

''Yeni açılmış bir websitesinin ideal hit seviyesine ulaşması, websitenin içeriği, hedef kitlesi ve pazarlama stratejisine göre değişiklik gösterebilir.
Ancak genel olarak, bir websitesinin ideal hit seviyesine ulaşması için en az 6 ay gerekir.

İlk 3 ay içerisinde, websitenizin temellerini sağlamlaştırmaya ve trafik çekmeye odaklanmanız gerekir.
Bu süre içerisinde, kaliteli içerik üretmeniz, websitenizi SEO uyumlu hale getirmeniz ve sosyal medya kanallarında aktif olmanız önemlidir.''

İyi forumlar herkese.
Çok kapsamlı bir cevap olmuş değerli yorumunuz için teşekkür ederiz hocam dediklerinize katılıyorum. Google amcayı sadece R10 seviyor galiba