Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam Hetzner çok ırkçı bir firma önceden kabul etse de artık Türkleri çok nadir kabul ediyor. Zorlamaya gerek yok bence şimdi kapanmasa 1 ay sonra kapanacak hesabınız. Farklı alternatiflere yönelmenizi öneririm.
Contabo
OVH
Netcup
Merhaba hocam, öyle ama yazdığınız firmalarda işimi gören sunucular yok malesef bana storage sunucular lazım yüksek diskli o yüzden en iyisi hetzner hem fiyat performans hemde disk olarak en iyisi orası başka alternatif olsa durmadan geçerim 1 hafta aralıksız aradım çünkü başka alternatif bulamadım malesef hetznerden alıp satan firmalar var onlarda abartı şekilde kar ekliyorlar.

Motilus LTD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende baya uğraştım en son dün akşam ingilteredeki şirketim üzerine ve ingiltere telefonumla açtım.Ek olarak şirketin wise bussiness kartını ekledim sisteme çünkü tr'deki kartları kabul etmedi. Şirketin vergi levhası gibi bir belgesini yüklememi istediler. Yükledim birkaç saat önce açmışlar. Şimdi ilk siparişimi geçtim. Yurtdışı şirket veya telefonla denemek şart muhtemelen...
Evet hocam bende araştırmamda TR'ye karşı otomatik iptal ediyorlar hesapları yurtdışı şirketi yok malesef Türkiye'de var sadece. Sizin adınıza sevindim hayırlı olsun. Umarım çözüm bulabilirim.

Yelko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır hetzner hesaplar da var sizin adınıza da açabiliriz PM atabilirsiniz
Detaylı bilgi için PM iletiyorum.