OyeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 yaşında düzgün özgün içerikli bir blog sitesi sahibiyim. 1 yılda ulaştığı tamamen organik tekil hit sayısı 100 civarı idi. her yıl bu rakam ortalama 2 ye katlandı. yani şuanda 100 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 3200 günlük 3k tekil civarında dolaşıyor site. tamamiyle sağlam ve güvenilir bir hit. böyle sabırla inşa edilmiş bir site herhangi bir google güncellemesinden ya da ıvır zıvır saldırılardan da etkilenmiyor taş gibi sapasağlam.
Maşallah hocam günlük 3k hit çok güzel rakamlar. Daha çok olur inşallah. Amacım zaten sizin de bahsettiğiniz bir konu güncelleme geldi hitim 5 e düştü yada ne bilim bişi oldu bi anda çakıldım değil de taş gibi hit alıp ayakta kalacak bir sitenin bu hale gelişi ile alakalı açmak istedim konuyu. Bir başka yerde daha bu konuyu tartışığımızda büyüklü küçüklü tüm site sahipleri farklı bir fikir sçylemişti. Hakeza burada da aynısı oldu. Bunu insanların tecrübesine, herkesin farklı kategorilerde farklı rekabet durumlarında yer almasına bağladım galiba. Ortalama olarak bu zamana kadar hem kendi deneyimlerim hemde burdaki yorumlar doğrultusunda 5-7 ay arası giriş seviyede hit alacak ve ayakta duracak bir site oluşumu söz konusu.