ResLio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimsenin işini bloklamak istemem, fakat kendiniz yapsanız daha mantıklı gibime geldi
Ünlü siteler var oralarda sitelerinizi tanıtın ne işe yarar amacı nedir, sitenizin kelimeleri ve anahtar kelimeler geçsin, en az 700 kelimelik, link ekleyin resim ve makale
Paylaşın,
Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, tiktok(herkese açık),

Sağlam birşeyler istiyor iseniz ilk önce buralardan linkleme çıkmasın, en az 2 bin kelimelik farklı farklı makaleler paylaş, hepsi aynı olmasın, birinde elmayı anlatırken diğerinde elmayı nasıl soydugunu veya soyulduğunu anlat, her sitede farklı makale paylaş, bir diğerinde, elmanın faydaları, bir diğerinde elma pastası, elma içecekleri, 50 kaliteli site, 50 makale, başkasına para ile yazdırma çünkü zararlı çıkarsın,
Kendin yaz daha mantıklı reis,
Birde paylaşmadan önce backlink checkerdan her site icin spam rekorlarina bak, yüksek olanlardan alma, kaliteli olsa bile, işe yarıyor bazen ama organik olsun diyorsan alma, bu dediklerimi 100 kişi okuyup 1 kişi yapacak ama gerçek başarıya o ulaşacak, genelde öyle olur, webmasterligi bıraktım site falan
Bu benim haber sitemde
3-4 site daha vardı kapandı gitti reglemeyince
Burda doğru nedir tartışmak istemiyorum ama efsane oalrak dilden dile dolaşan şeyler yerine google dökümanlarını okuyor ve kendi tecrübelerime göre gidiyorum. Örneğin en az 2000 kelimelik makale sizin tecrübenizden başka bir şey değil fikrimce. Bunu kanıtlayacak şeyi kendinize göre gösterebilirsiniz.