Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey ailede hocam
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efendilik büyük erdemdir. Sen kendinden mesûlsun. Dünyada çeşit çeşit insan var…
oguzhanss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
berkaydemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni nesilin sosyal medya ve yozlaşmış eğitim sistemi, aile kültürü durumları yüzünden bu halde olması çok normal. Sokaktan geçen 10 gencin 9'unun ağzında küfür, elinde sigara, geleceğe dair plan yok, heves yok, nezaket ve saygı yok. Tabii herkes böyle değildir fakat ciddi bir sıkıntı büyüyor ülkede bu noktada şahsi fikrimce. Eskiden de bu tiplerden vardı fakat artık oran çok yükseldi, patavatsızlık, saygısızlık, ahlak ve etik bilmeme durumları global çapta tesir ediyor gibi duruyor, gelecekte nasıl bir kültür içerisinde yaşayacağımız muamma. Bu yoldan ilerlemeni tavsiye ederim, efendilik her zaman iyidir.
eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efendilik en büyük karizmadır, ekmeiğini 30lu yaşlara gelip eski çevrene baktığında yediğini göreceksin.
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efendilik her zaman kazandırır, sakın etrafında terbiyesiz, ahlaksız, saygısızların hal ve hareketlerine imrenme kardeşim. 2 tane çocuk büyüttüm, birisi 26 yaşında diğeri 18 yaşında şurada bankta oturun ben gelmeden bir yere gitmeyin diyeyim ve ben 1 sene sonra gelecek olsam da oradan bir yere ayrılmazlar sağolsunlar.
Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efendilik her zaman kazandırmaz. Hak edene hak ettiğini gibi davran kardeşim. Ben de senin gibiydim; hak edene hak ettiği gibi davrandığımda daha da sevildim.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanı okul ve mahlle çevre kötü yola sürükleyebilir.ailen ne kadar iyi olursa olsun.bazıları hususi olarak korunur kötülüğün içinde nur gibidir. çocukken hiç sinirlenmeyen küfür etmeyen dedikodu yapmayan bir arkadaşım vardı.hayrandım ahlakına karakterine.acaba büyüdü ne oldu diye merak etmişimdir
Hepinizin değerli bilgileri için çok çok teşekkür ediyorum tamda umduğum gibi çıktı kendi çizgimizi bozmasak ileride yararlı olacağını anladım hepinizden Allah razı olsun çok sağolun 😊❤🙏