Aci cekeceksin aci aci vucudun aci cekecek uyumayacaksin gunde 3 saat uyuyorum yanlis anlama parayla derdim yok hedefler artiyor surekli sartlar degisiyor parayi unut basarmaya odaklan para zaten gelir hic is aramadim arayan degil aranan kisi oldum 4 meslekle 2013 te gece 1 de ayni gece ise basladim trenlerde uyudum ilk haftaligimi Alana kadar masa sandalye uzerinde uyudum Ilk tuttugum oda new jersey secaucus isyerim manhattandaydi otobusle gidis gelis gunde 4 5 saatim yollarda geciyordu hic sikayet etmedim aglamadim sizlanmadim.... sabirla azimle gozumu actim sagimda solumda ne var ne yok kim ne yapiyor ne ediyor bunu cozdum yoksa ben sana sabaha kadar anlatsam bos tuttugunu kopartacaksin aci cekeceksin iskence cekeceksin bak kocaman yaziyorum ACI CEKMEZSEN kazanamayacaksin ama sonra birde bakmissinki istediklerinden cogunu elde etmissin 2 gundur foruma resim yukleyemiyorum nereden nereye geldigimi resimlerle anlatabilseydim mucadele edeceksiniz bizim simdiki insanlarimiz hele hele genclerimiz kimse kizmasin ama cooooooooookkkk tembel kendinize yazik ediyorsunuz kendi hayatinizi bitiriyorsunuz gidin kendinizi gelistirin korkmayin amerika nedir ya arkadas tut amerikayi altini ustune getir acin gozunuzu abim acin uyumayin ayakta uyuyor simdiki genclerimiz ahhh ahhh .

Prm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam dediklerinize A dan Z ue katılıyorum ve o bilinç ile gelmeyi hedefliyorum türkiyede maalesef insanların çoğu günü kurtarmanın peşinde ve inanılmaz mutsuz.