Amerikaya ucaktan iner inmez milyoner olacagim hayaliyle gelecekseniz gelmeyin oraya bir varayimda sonrasina bakariz Allah buyuktur diyerek gelmeyin oraya Varinca yemek dagitirm yine yeter bana diyerek bos islerle ugrasacaksaniz hic gelmeyin

her saniye her gunu dolu dolu degerlendirecek celik gibi sabir ve sinirlari zorlarcasina cabalayip azimle mucadele edecekseniz amerikada 75 bin tl yi 1 haftada da kazanirsiniz

amerikada kimse size sihirli degnekle falan dokunmuyor kendi becerileriniz azminiz istekleriniz cabanizin mukafatini aliyorsunuz kisi var binlerce $ ile gelir bir halt yapamaz kimisi cebine 20 30 $ koyar gelir aga pasa olur amerikada firsatlar bitmez ust sinir yoktur sen gozunu acacaksin tuttugunu kopartacaksin kosturacak sabirla mucadele edeceksin 10 sene 10 sene icinde esinle birlikte kafayi calistirir dediklerimden ders cikartirsaniz paranin icinden gecerek yurda geride donersiniz veya senelerce bosa kurek sallarsiniz ne dil ne para hic bir sey sahibi olamaz hayatinizi sonlandirirsiniz amerika da benim yaptiklarimi sen senin yaptiklarini ben veya bir baska arkadasiniz yapamayabilir herkes ayni donusum alamiyor yazacak cok sey var hersey kisinin azminde bitiyor ... sen ne kadar donanimlisin ne kadar azimlisin ... becerilerin mesleklerin konusacak

dedigim gibi amerikada kazanma konusuna gelince ust sinir limit yok ayda 500 bin tl de kazanabilirsin veya aylarca is te arayabilirsin

amerikaya geldiginde gercek hayati goreceksiniz yanlis anlamayin ama turkiyede insanlar su an cogu yasamiyor

yasayan iki ayakli cesetsiniz kizmayin ama gercek hayatiniz konfor alaninizi sinirlarinizi zorladiginizda yasiyorsunuz aci cekmedikce zorlanmadikca aciyla mucadele etmedikce istediginiz sonuca varamayacaksiniz

10. Senem hayata doydum bir zamanlar ayagimda ayakkabi olmayan sefil acin tekiydim iyiki amerikaya gelmisim yasadigimin farkina burada vardim turkiyede insanlar inanin bana yasayan birer ölu

sinirlarini zorlayarak mucadele edenleri ayiriyorum lafim sizlere degil ama cogunlugunuza

isin rast gele bol sans .