Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şuan bende düşünüyorum. 2019 yılında bana fırsat çıkmıştı ancak özel nedenler neticesinde gidememiştim.
Gidin görün ve yaşayın. Eğer ki başaramazsanız en azından denedim dersiniz. Youtube'da yırtık pantolon diye bir kanal var bir kaç video aşağısında aynı şekilde sizin durumunuzda olan bir çift vardı.
Her şeylerini bırakıp gidiyorlar ve yerleşiyorlar. İlk yıldan hayalleri olan ve isteklerini gerçekleştiriyorlar. Tek zor yani özlem. Eğer özleminize bir müddet izin vermezseniz inanın başarabilirsiniz.
Benim şuan her şeyim icralık ve hacizli. Davalarım biter bitmez her şeyi satıp gitmeyi düşünüyorum.
İş yerimin değeri 5 milyon iken 3 milyona devir ettim ve yıllarımın emeği çöpe gitti. En azından bilgi birikimi yapıp orada bir iş kurmayı düşünüyorum.
Ben bile düşünüyorsam siz çok daha iyilerini yapabilirsiniz. Benim ilticam için nedenlerimde mevcut. Size en azından greencard çıkmış gidin lütfen.
Çıktıktan sonra bir daha o şans gelmeye bilir. Ben gitmedim siz gidin lütfen.
Hocam bu içten yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım en yakın zamanda sıkıntılarınızın üstesinden gelirsiniz ve hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. 🙏