* Şikayetçi olduğum üye: Misafir;
* Şikayetçi olma nedenim: İşi zamanında teslim etmemesi, savsaklaması ilgilenmemesi
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/oyun-sunucusu/39...irlanacak.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba,
Linkini koyduğum konu üzerinden arkadaş ile anlaştık. Perşembe akşamı dosyaları ileteceğini söyledi bende tamam diyerek ücretin tamamını yolladım.

Arkadaş ile pazartesi günü anlaştık ve salı akşamı plugin paketinin ne durumda olduğunu sordum cevap yok.

Kanıt:

Çarşamba sabahı tekrar yazdım dalga geçer gibi işlemler yapılıyor dedi sorduğum sorunun o olmadığını hangi pluginlerin bittiğini ne kaldığını sorduğumu arkadaş çok çok iyi biliyor.

Aynı günün akşamı tekrar yazıyorum

Arkadaş ile kısa bir konuşma geçiriyoruz ancak gene tam cevabı alamıyorum hangi eklentiler bitti vs denmiyor sadece büyük bir kısmı bitti diyor.

En son yani bugün eklentileri iletmesi için yazıyorum arkadaş forumda sağ solda geziyor kanıt ssim var onuda ekleyebilirim. Ancak bana cevap vermiyor.

Sonra şikayet konusu açıcam yoksa diyorum bi anda cevap geliyor.

Sunucunun ne olacağını bile en sonda soruyor. EU sunucu mu olacak yoksa TR mi diye.

En son:

Arkadaş cevap vermedi.
Şimdi konuya bakacak modlara bilgi geçeyim. Rust sunucuları cumadan cumaya wipe yer yani sıfırlanır. Genel tarz öyledir haftalık olur sunucular. Arkadaşa aciliyetimi belirtmişim sunucumu almışım arkada kaç gündür yatıyor boş boş.
Bana pluginleri önceden atması lazım ki varsa eksik cuma gününe yetişsin ki anlaşmamızda ekstra eklenecek şeylerde vardı oda sunucuya dosyalar yüklendiğinde yapılacaktı.

Ancak arkadaş beni 2 hafta hem sunucu masrafına soktu hem de bu kadar savsaklayan birinden verilen hizmeti almam.

Bu haftanın sunucu parasını ve önümüzde ki haftanın sunucu parasını ben kimden alacağım şimdi? Mağduriyetimi kim karşılayacak?

Arkadaşa attığım 500TL'lik ücretin tamamını iade istiyorum. Hem işi teslim vs de etmedi zamanında teslim etmedi.