Gönderilen içeriği merak eden arkadaşlar buyursun, 3-4 sene kadar önce bu belirtilen siteden talepte bulunmuştum aynen tek kuruş ödemeden gönderdiler, bende okudum ve kitaplığımın önemli bir parçası olarak görseldeki ürünler aynen durmakta. Hepsi cep boy ve sadece İncil biraz kalın, diğer 3 kitapçık oldukça ince bu arada. Bize gelişi evet bedava ama birileri bu ürünler bize ulaşsın diye para ödüyor, buna ister misyonerlik deyin ister başka bir şey, sonuç olarak bu bedava değil eleştirisine katılıyorum. Birileri Hristiyanlık ve Yahudilik " KUTSAL DEĞİL " diye zırvalamış, siz o zırvalayan tiplere bakmayın, onun gibilere göre sadece onun inancı kutsal, gerisi çöp, onların başka inançlara veya inançsızlara saygısı o kadarcık işte fazla bir şey beklemeyin. Utanmadan Kemalistlere, solculara pislik atacak kadar alçalanlar da var, Yılmaz Özdil'e laf sarkıtanlar bile var üstelik doğruyu yanlışı bilmeden, araştırmadan, bir yerden duyduğu ile hadsizlik yapanlar var. Onlar için gerçek mühim değil, aynı anda hem kendi dinini kurtaracak, hem alakasız bir şekilde Atatürk'ü eleştirecek, Atatürk için kitap yazan bir yazarı eleştirecek, Atatürk'ü çok seven Kemalistlere dinsiz diyecek, dinsiz diyerek hakaret ettiğini sanıp dinsizliği eleştirecek, birde ideolojik olarak solculara çakacak ki toplu kıyım olsun. Konuda arkadaş ne demiiiiş, bunlar neye kime kimlere laf sokmuş anlayın işte seviyenin indiği yeri. Kendi inancına laf edilse bile hani küçük çocuklara bir laf edildiğinde verilen bir cevap vardır " sensin o " diye, aynen o ilkokul çocuğu mantığı ile ama sizin de Atatürk'ünüz diye dinin karşısına Atatürk'ü sanki dinin karşıtı Atatürkmüş gibi koymaya hiç utanmıyorlar, yüzleri kızarmadan hadi report edin diye de meydan okuyorlar.

Neyse, bu tipleri boş verelim. Konunun özüne inecek olursak evet birileri biz bedava İncil alalım diye para ödüyor, aynı zamanda da birileri biz bedava Kuran almayalım diye para ödemiyor, bu olay tam olarak bu anlama geliyor. Hristiyanlık ülkemizde yaygın değil ama azıcık nüfusları ile para saçıyorlar, %90'ı Müslüman olan bir ülke de Mevlütler hariç Kuran dağıtan yok gibi bir şey, hatta kartvizit boyutunda incecik bir Ayet-el Kürsi yazan kağıt için tonla para / bağış / sadaka isteniyor. Tüm dinleri ve kitapları internet üzerinden bedavaya rahatça bulabilirsiniz doğrudur, bunu sanıyorum İncil'i bedava dağıtanlar sizden daha iyi biliyorlardır ne de olsa internet, bilgisayar, ip, modem gibi bu bilgileri öğrenmenize yarayacak ethernet kablosuna kadar her şeyi bir şekilde o İncil'e inananlar veya hiçbir inancı olmayanlar tarafından bulundu. Eğer Kuran bedavaya internetten okunabiliyorsa da bu o inançsız veya Hristiyanların sayesinde, bunu da unutmayın. O yüzden birilerine pislik atmak yerine 9 kere düşünmesini öğrenin, inanmıyorsanız bile adamların emeğine bir saygınız olsun. Zorunuza mı gitti? Sizi tutan yok buyurun sizde dağıtın.