Webmaster'ların (yada web sitesi kurma ve yönetme anlamında deneyim sahibi insanların demem daha doğru olacak) ayrık fikirlere düşüren bir soru ile geldim. Soru kendimle alakalı değil sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum hemde bu işe girecek olanlara rehber olsun umutları kırılmasın insanların sabırsızlık gösterip. Sizce 0'dan temiz bir domainle açılan site gerçek anlamda ne zaman kendi başına ayakta durmaya başlar? Sorumuz bu. Ayakta durmaktan kasıt giriş seviyesinde 50-100 hit (günlük) kabul edilebilir. Bu soruyu cevaplarken özenilmiş uğraşılmış bir web sitesini kastettiğimizi kabul ediniz. Yani SEO ve backlink çalışmaları yapılmış, Günlük makale girişi yapılan, toplu copy içerik çekilmemiş paylaşılan makaleler de SEO uyumlu diyelim. Rekabet sektörünü haber olarak kabul etmesek daha adil ve güzel olur. Rekabet derecesi de Orta olarak

kabul edelim. Cevaplarınızı bekliyorum...

*** Yukarda kabul edelim dediğim bilgileri kabul etmiyorsanız kendi deneyiminizi aktaracaksanız ben şu sektörde şu şekilde yaptım şu sonuçlara ulaştım da diyebilirsiniz. ***