ugly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Teklan ile çalıştığını biliyorum muhtemelen farklı bir yer düşünüyorsun. Nixcon ile de çalışmayacağını düşünüyorum.

Grid'i bence düşünebilirsin. 1 mbit hatta 120 Ytl çok uygun bir rakam. Direkt Grid ile temasa geçersen bu fiyata alamayabilirsin.
Grid bence çok iyi bir veri merkezi. Özellikle pazarlama ve insan ilişkileri konusunda çok iyi geliştirmişler kendilerini ve dürüstler. İyi bir yapı ( teknik alt yapı ) ile de buluşunca sükse yapıyor.

Ben yarın Global İletişim ( Teletek ) görüşmeye gideceğim. Elimde resimleri mevcut fakat gözümle görüp fiyat konusunda da bilgi alacağım. Dilersen sana resimleri ve fiyatları hakkında ( yarın ) bilgi verebilirim.

Benim şahsen fikrim Sabancı'dan hiç bir zaman şaşmıyor. Yaklaşık 3 senedir çalışıyorum ufak tefek problemler harici büyütülecek bir problem olmadı. En azından vaad ettikleri uptime garantisini her zaman verdiler.

Sevgiler..

Teklan ile çalışıyorum ve hâlâ devam eden bir çalışmamız var. Fakat fiyatların yüksek olması beni yeni arayışlara itti diyebilirim. Bakalım daha net karar vermedik ama hâlâ araştırıyorum.

Nixcon konusunda Nixcon'a bir düşmanlığım söz konusu değil. Bugüne kadar sadece içe kapanık bir yapıda çalışmalarını eleştirdim ki hâlâ da aynı konuda eleştirilerimi yaparım. Lafımın arkasındayım. Bu demek değildir ki bir firma ben eleştirdim diye kendi yapısını değiştirecek... Ben sadece içimden geçenleri ve düşündüklerimi söyledim. Nixcon ile değil de Netinternet ile görüştüm bugün Osman bey'den çalışma tarzlarını detaylı bir şekilde öğrendim. Çalışma sistemleri benim de hoşuma gitti. Tek gitmeyen yine sunucumun 7/24 kalacağı yeri görememek. Acaba aç mı susuz mu bilmek isterim İlerleyen dönemlerde görebilecekmişiz. Ortaklarımla Netinternet konusunu değerlendirip olumlu ya da olumsuz bir karar alacağız ve olumlu olursa bir sunucu göndererek başlayacağız hem bu arada bir nevi test etmiş olacağım kendimcede(gönlümün rahatlaması için)...

Grid Telekom konusunda direk grid'den teklif aldım bana verdikleri teklif Grid ile çalışan arkadaşın verdiği teklif ile aynı fakat fiyat konusunda pahalı diyip bu seçeneği de geçeceğim...

Teletek görüşlerinizi bekliyor olacağım. Fiyatları hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim.

Uzun bir aradan sonra sizinle yazışmak güzeldi