dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi bende anlamadım hocam. Ucuz desen ucuz da değil.

Birde beni düşünün hocam.

Hocam bunlar eğitilmez ya.

Hocam yeni evli çift, yaşlarıda genç. Gerçekten üzülüyorum ama resmen bizi öldürecekler.

ve bunu tekrarlıyorlar...

...

Hocam apartmanda 5 daireyiz, benim oturduğum yer bana ait. Üst komşumunda kendi dairesi geriye kalanlar tek kişiye ait. O kişi ise nalet ve pisliğin teki. Yani konuşup anlaşabileceğimiz biri değil. O gün bile bir şey olmaz falan diyordu.

Hocam farklı yerlerde oturdum, şu an oturduğum yerde 5 senedir oturuyorum ve mahalle kültürünün dibine kadar yaşandığı bir yer. Yani inanın hiçbir site, hiçbir elit semt bu huzuru veremez. Mahallemi çok seviyorum. Ek olarak evde kendime ait.
Yoksa inanın bir dakika düşünmem siteye taşınırım.

Çok teşekkürler hocam. Hiç aklıma belediye gelmemişti, bu durumla ilgili şimdi belediyeye soracağım ama sanırım olay yaşandığı anda mı konuşmak lazım? Gerçi itfaiyeyi aradık orada kayıt var, polislerde geldi (tutanak yok).

İmzada yeterlilik sayısı ne kadar olmalı hocam bilginiz var mı? Yani örneğin 5 dairenin 3'ü imza atsa yeterli mi yoksa hepsimi atmalı acaba?

Böyle böyle zaten geldi ne geldiyse başımıza hep.
Hocam olay anında olup olmamasının çok önemi yoktur, havalar soğuk olduğu için bu insan artıkları hala soba yakıyorsa hemen başvuruyu yapıp ekip talep edebilirsin. Önemli olan onlar geldiğinde soba yanıyor olsun yeterli. En kötü itfaiye kaydını gösterirsin delil olarak.