Ehliyetsiz araç sürmek suçtur. Adam bunu biliyorsa geçmiş olsun
Canınızı alacak değiller ya hocam sakin olun. Mecburi trafik sigortası yok mu motorun oradan hallolur.
ehliyetiniz yoksa geçmiş olsun su iç bol bol
aynı şekilde bende kaza yaptım kazada ehliyetinin olup olmaması önemli değil kusur oranı kimdeyse o öder ayrıca tutanak tutulmadıysa boşver dön arkana git adam ararsada sen suçlusun sinyal vermedin falan de dava açmakla uğraşsa kaporta masrafından daha çok çıkar
Adama ehliyetsiz olduğunu söylemeseydin.
Geçmiş olsun. Canına bir şey olmamış ona şükret. Üstelik ehliyetsizsin.
İşaretlediğim kısımda motorunun boya izi var gibi gözüküyor, pasta cila ile kolayca çıkar muhtemelen. Alt kısımdaki ince çizgide boya kalkmış gibi ama belki orası da pasta cila ile hallolur. Tampon önceden işlemliymiş, yine vida ile vs tutturulur.
kazada olduğunda polis olaya el koyarsa ehliyetsiz olduğun için idari para cezası yersin ama kazada kusur kimdeyse masrafla ona kalır
Arkadaşlar ben haklıyım falan hiç demedim ehliyetsiz olduğumu da bilmiyor adam hiç sormadı ben de söylemedim yani ne yapabilirim acaba polis falan da gelmedi hiç aramızda hallederiz diye adamla numaramı aldı işte kaçıp gitme falan fistan dedi cidden ne yapacağım bilmiyorum kafam çok bozuldu ya