Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hava cok soguk burda hastaneye kadar 20 dk yürümeliyim 7:30 da otobüsler calışmaya başlıyor burda yukardaki hocalarımızın söylediği gibi bende gideyim diyorum haklılar yani ama otobüs saatini beklesem sorun olurmu sadece zaman kaybı olurmu acaba
saolun hocam
Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam gitmenizde fayda var ayrıca tetanoz aşınızı da kontrol edin 5 yıla yaklaşmışsa onu da tekrarlatın

kuduz aşıları ayrıca soğuk zincir aşılar olduğu için genelde zaten böyle durumlarda 6 ayı geçmişse tekrarlanıyor
tamam hocam ısırılma 1 saat önce oldu uyandığım da markete cıktığım da sabah gitsem sorun olmaz heralde diye düşünüyorum
Fronar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kuduz hastalığının bir tedavisi yok, yaşama oranı çok düşük. Şöyle oldu böyle oldu derken vakit harcıyorsunuz bir an evvel acile gidin.
mantıklı hocam cünkü sürekli onlara takılıyorum sevmek için bi köşede görsem yarın birgün yine ısıralacağım muhtemelen
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence gidince daha once aşı olduğunuzu söylemeyin yaptırın. İçiniz rahat eder
sabah bi sorayım ozaman hocam acile gideyim
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yinede sağlık kurulusuna danışmakta fayda var. Geri dönüşü yok çünkü kuduzun.
sokak hayvanlarını cok severim bazen cok haşır neşir olurum onlarla bu durumda da bazen ısırılmamak yada tırmalanmamak kacınılmaz oluyor bugün yine bi kedi arkadaşımızı severken parmaklarımı baya hırpaladı aşı için gitmeyi düşünüyordum nette biraz baktım kuduz aşısının koruyuculugu 3 yıl yazıyor e nabız dan aşı takvimime baktım aşı olduğum tarih resimde görüldüğü gibi galiba halen koruyuculuğu aktif galiba tam olarak 3 yıl dolmamış
Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir sorun olmaz hocam birkaç saat büyük ihtimalle zaten kedide de bir şey yoktur eğer çevre bölgedeyse bi 10 gün kontrol edin ara ara kediyi kedi yaşıyorsa temix demektir
gayet sağlıklı duruyordu hocam biraz sinirlendi galiba sadece
SeoAdresin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayvanları seven yüreğinize sağlık hocam eminim bir sorun yoktur da yinede siz şüphe ile hareket etmeyin yarın gidin bir acile sağlık kuruluşuna onlara danışıp aşılarınızı tekrar olun hayırlı geceler : )
akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu işin şakası yok. Aşı olup yakalananlar çok. Aşının süresi önemli. Hatırlatma dozu yaparlar. Siz gidin acile
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru doktorlar göremiyor nasıl olsa ne zaman aşı olduğunu 😁 yapamazlar süresi dolmaz sa zaten koruyuculuğu varmış .
Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sonucu bize de yazın
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun ,ne ile beslendiği sağlık durumu nasıl, bilmediğiniz hayvanlara yaklaşmasanız iyi edersiniz. Maalesef sağlık bakanlığı bu konularda gerekli bilgilendirme yapmıyor. 4 ocakta 32 yaşındaki bir doktor kist hidatikten hayatını kaybetti. Evinde beslediği kediden bulaşmış düşünün. Ona da muhtemel sokaktan gelmiştir.

konuyu sabaha karşı acmıştım o gelen mesajlarda gidin yaptırın aşınızı dedi arkadaşlar gittim sabah 3 yılı doldurmadığı için 2 doz verdi birini yaptı diğerini de 3 güne gel dedi
tşkler