Kripto içeriği ürettiğim bir kanalım var 5k aboneye sahiptim uzun süredir pasifteydi kanal geçen ay tekrar içerik üretmeye karar verdim ve başladım fakat erişimler yerlerde olduğu için shorts ile erişimleri toparlamaya yönelik çalışmalar yürütüyorum her shorts 5,10k izleniyordu normalde fakat bu video son 2,3 gündür global keşfete düştü ve 2 günde 1k üzerinde abone geldi ama hepsi yabancı kişiler
attığım normal videoları izlememekle beraber bildirimden videoya tıklasalar bile dil türkçe olduğundan direkt çıkıyorlar buda video etkileşimini keşfetini kötü etkiliyor videoyu kaldırsam mı yoksa devam mı etsem bilmiyorum
özellikle bugün keşfeti delirdi son 2,3 saatte 400k izlenme geldi hala daha artmakta abone sayısıyla beraber
Ne yapabilirim bu global kitleyi nasıl kullanabilirim bilemedim kanal konseptini değişmeyeceğim ama acaba videolara alt yazımı eklesem yabancı dilde global kitlenin kripto sektöründe bana kazancı çok daha fazla olacaktır trde aldığım 100,200binler onları yönlendirebilirsem 700,800binler olur.. Motivasyon içeriklerinden de geldikleri için daha kolay yönlendirilebilir gibi.. inanın kafam allak bullak ne yapacağımı bilemedim fikirlerinize talibim 🙏