Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain de, proje düşünceniz de güzel.
Değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü ilettiğiniz için teşekkür ederim.

Engin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun
Güzel domain düştüğünde gördüm, domain kayıt ücretleri ve piyasanın durumunu göz önüne aldığımda almaktan vazgeçtim.

Proje yapılabilecek bir domaindir proje yaparsanız jenerik güzel bir isimdir.

En azından forumdan bir arkadaşa kısmet olduğunu görünce sevindim.
Değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü ilettiğiniz için teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. inşAllah vakit bulduğumda projelendirmek istiyorum.

Domigon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje yapacaksanız eğer İBB nin okul ve personel taşımacılığı ile ilgili bir proje yapabiliriniz. Açık var o noktada.
Değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü ilettiğiniz için teşekkür ederim. Öneriniz için de ayrıca teşekkür ederim, tüm önerileri değerlendirmeye alıp projelendirme fikrimi daha da yeşerteceğim inşAllah.

NAYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, bence İstanbul trafiğine çözüm getirecek domain olabilir. Şöyle ki; herkes arabasını çalıştıracağı zaman buraya konum girmek zorunda olacak ve trafik yoğunluğuna göre app herkese uygun yolları verecek falan. 3 saattir yoldayım artık yoruldum
Değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü ilettiğiniz için teşekkür ederim. Öneriniz için ayrıca teşekkür ediyorum,genel bir platform olmuş olsa bile anlaşılan en çok takipçisi / kullanıcısı İstanbul'dan olacak gibi inşAllah vakit ayarlaması yapıp projelendirme safhasına da geçerim.

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılı ve güzel bir domain tebrikler hayırlı olsun

OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun.