biz ekim gibi evlenmeyi planlıyoruz, 3-4 ay önce tüm ev eşyaları (mutfak eşyaları hariç) aldık, beyaz eşya setini aldık yavaş yavaş ödüyoruz. Haziranda çoğu borcumuz bitmiş olacak, başlamadan bitiremezsiniz birde siz direk kira vs diye girmişsiniz hemen evlenmek zorunda değilsiniz biz 1 sene sonra evlenelim dedik 1 senede eşyalarımızı aldık bu tarz planlar yaparak evlenebilirsiniz. Düğün salonu vs tutmakda zorunda değilsiniz biz nikah yapacağız paramız yok çünkü, siz diyorsanız 300+ kişi gelir 300 bin 400 bin tl altın takılır ozaman tabi düğün yapın yok bu paralar gelmez 100 kişi anca gelir diyorsanız nikah yapın geçin bunu kabul etmeyen birisiyle zaten bugün olmasa yarın sorun yaşarsınız.
hocam 6 yıldır ilişkim var yurtdışında yaşıyor inanın kolay değil
kız tarafının ailesi mecbur kılarsa mecbur kalıyorsunuz hele hele kız ailesine çok düşkünse hertürlü
mecbur kalıyorsunuz
14 ekimde endonezyaya gidicem orda düğün olucak türkiyeye 31 ekimde dönüş yapıcam burdada düğün olucak
ev eşyalarını aldım taksitle 10bin ödüyorum 6 ayda biticek 5 taksit kaldı sonra 20gr altın alıcam
gidiş geliş uçak bileti aldım 22bin kız sadece beyaz eşyayı alıcak buzdolabı bulaşık makinasi ve çamaşırmakinesi
gerisini ben aldım umarım herşey sizinde istediğiniz gibi ilerler