Sen bu kafayla zengin olamazsın şu işte para var bu işte para var değil olay sürekli rüzgarda ki dal gibi savrulur gidersin bir işi tutkuyla sona kadar yapmak lazım.

Olay başarılı kaliteli hizmet sunmak çorap dahi satarak milyon dolarlar kazanabilirsin önce başarı para sonrasında geliyor aksi taktirde para odaklı bakılınca er geç gidiyor elindeki.

Tavsiyelerim;

İlk milyonunu nasıl yaptığın bana göre önemli değil legal illegal zengin bir adam ilk milyonu nasıl kazandığımı açıklayamam ama sonraki her kuruşun hesabını verebilirim diyordu.

Büyük paralar küçük risklerle çoğalırtılır, küçük paralar ise büyük risklerle büyütülür.

Herşeyden biraz bilgin olması ve bir alan konuda aşırı derecede bilgin olması bu alanda hizmet etmen insanlara.

Müşterinin sana para verirken üründen çok değer almasını mutlu olmasını sağlayacağın işler hizmet kalite düzenli ve kar topu gibi büyüyen kazanç sağlar.

Kendi kapasiteni bilmen önemli herkes ticaret yapacak diye birşey yok iyi bir usta vs de ev araba sahibi olup huzurlu bir hayat yaşayabilir sürekli bir hayale kapılıp kapasite yetersizliğinden düzeni kalmamış adamlar var.

25-27 ye kadar sayısız bat hiç önemli değil 4 arabam gitti dönüp arkama bile bakmadım hep daha çok kazandım öteki sene.

Ne yaparsan yap 30-35 e kadar maddi açıdan iyi konumda ol erkeğin düşmüşü sokak itinden beter saygı görüyor hayatta.

Para kazanmayla da bitmiyor iş kazandığını da korumayı bilmen lazım yatırımdır enflasyondur vs temel orta muhasebe matematik, yatırım bilgisi şart yoksa istediği kazan anlık tüketir durursun büyüyemezsin.