Hocam bende denizlinin ilçesinde yaşıyorum yaklaşık 400 dönüme yakın sulu tarım yapıyoruz bende düşünmüştüm yumurta işine daha sonra vazgeçtim yem maliyeti çok oluyor diye yaklaşık 1 yumurtalık tavuk 100 gr yem yiyiyor ve sadece buğday arpa ilede o iş ilerlemesi imkansız.Bizde buğday arpa ekiyoruz kurak yer olduğu için verimi düşük oluyor o yüzden birşey kazandırmıyor.Yumurtalık yemde pahalı ama kazandırır iş uğraşırsan ve hava şartları vs de önemli bizim işimiz çok olduğu için vazgeçtim.Birde tavuk işine girince sürekli başında durman gerek gerekirse arazide kalıcan çünkü şehiriçinde yaptırmazlar o işi ve yumurtaları satıcağın bir pazar gerekli günlük hergün dağıtıcan elinde kalırsa bozulur vs kısacası herşeyi düşünmek gerekiyor

Edit: kuluçka işini hiçbilmiyorum yanlış anlamış olabilirim
hocam merhaba antalya'da köyde yaşıyorum, hindi besleyeceğim hindi çabuk gelişiyor ve herşeyi yiyor neredeyse arpa buğday yeşillik vb de vericem bir giricem bu işe, yılbasınds erkeklerini de satıcam bu yıl 2500₺ den hindi alanları duydum şok oldum
Ama yumurtasını alırlarmı bilmiyorum
Yetiştirdiğiniz yumurtaları pazar alanlarında satabilirseniz çok güzel kârınız olur.
Toptan satmak iiçinde şarküteri gibi alanlara gidip yüz yüze konuşabilirsiniz.
Şahsen hayatımda hindi yumurtası hiç yemedim. Görseydim çevremde deneyimlemek isterdim.
Evet hindi yumurtası bende yemedim ama büyük oluyor görmüştüm, hocam yumurta ve et üretimi de yapmayı düsünüyorum, yılbasınds 2500₺ ye bu yıl hindi alanları duydum çok güzel bir para bence deneyeceğim inşallah olur