Mevlananin cok guzel lafi var
Guzel gunler sana gelmez sen onlara gideceksin

Bir gun alime sormuslar hayat nicedir alim demis ki
Hayat bir bilmecedir ... attigin her adim bir hecedir cozebilene gunduz cozemeyene gecedir

simdi su an gencliginizde yaptiklariniz gelecekte elde edeceklerin temel taslaridir ben her zaman derim kendinizi gelistirin donanimli olun zenginlik cok kolay ve asla mal mulk reklami yapmayin paylasmayin yemegin resmini degil kendini paylasin zengin olmak cok kolay ama herkes ayni mucadeleyi vermiyor tembellik yapip aksama kadar tiktokta direklerde dans edenleri izleyenler kendini gelistiremezler arkadaslar ... benim gencligimde butun arkadaslarimin bir den fazla meslegi vardi ve suan onlarin hepsinin durumu cok cok iyi ve kendi isini yapiyorlar maddi ve manevi olarakta cok iyiler neden ? Once sende icraat var mi orasi onemli sizde beceri azim yoksa pek basarili olamazsiniz ben simdiki gencleri anlamiyorum elinizin altinda bir cok imkan oldugu halde kendinizi gelistirmiyorsunuz inanin hayatiniz tehlikede ve fakirlikten 1 adim otedesiniz ... zenginlik cok para kazanmak bir sanattir herkes kazanamaz buraya nice seyler yazarimda beni anlayan anlamistir