orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu da yönlendiren insanoğlu olduğu için işleri nasıl yönlendirebileceğini tam kestirebilmesi lazım…

😁

Çok amatörce ve profesyonellikten uzak yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Kişisel yazı geliştirme biçimlerimiz yine kendimize has ifademizin bir göstergesi. Yıllardır blog yazıları yazıyor bu doğrultuda markaların geliştirilmesine destek oluyorum. Ben dili ile yazılan bir makalenin amatör olmasının “ben dili kullanılması” gerekçesine dayanmasını ilk kez gördüm.

Not: Bu yorum yapay zekaya yazdırılmamıştır.
Rica ederim hocam okumadan bilemezdim öyle değil mi?
Farkındaysanız "her ben diliyle yazılan yazı amatörcedir" demedim.
'Yapay zekâ tehdit midir?' başlıklı bir yazının ben diliyle yazılmasını amatör bulduğumu söyledim. Zira insan şöyle Webtekno, Shiftdelete ayarında bir içerik görmeyi bekliyor, başlık bu olunca.
Lütfen aradaki farkı iyi anlayıp ondan sonra red moduna geçelim.
Size göre mükemmel bir yazı yazmış olabilirsiniz, o nasıl sizin görüşünüz ise bu da benim görüşüm. Bence yüz binlerce üyenin olduğu bir forumda bir yazı paylaşıyorsanız seviyeli eleştirilere de açık olmalısınız.
Markalara nasıl yazdığınızı bilemem fakat bu yazının çok basit olduğu bir gerçek, neden allayıp pullayalım ki?
Tabii ben yazdım demenize rağmen önemli bir kısmını full yapay zekâya yazdırmış olmanızı da söylemedden servis ediyorsunuz içeriği, o ayrı bir hayal kırıklığı.
Neyse yine ilgisiz bir şekilde red ve savunma yapacaksınız muhtemelen, uzamasını istemediğim için cevap vermeyeceğim ama dediğim gibi herkese açık bir mecrada paylaşıyorsanız negatif yorumlara da hazırlıklı olmalısınız. Bu normal ve gerekli bir şey, hata ve eksiklerinizi görüp yeni bakış açıları kazanmanıza da yardımcı olur.