Merhabalar, tek yönlü çift şeritli yolda iletiyordum. Ben sağ olay yaşadığım araç ise soldan ilerliyordu. Önümdeki araç aniden anlamsızca fren yaptı ve bende sola kırıp soldaki adamın önüne geçtim çünkü hızım 50-60 ve ani fren yapma payım yoktu. Baktığım önünde hiçbir araba vs yoktu. Solumda ki araç ise selektör yaktı bana bende özür amaçlı dörtlüleri yaktım kapattım. Kırmızı ışıkta durdum yanıma geldi hemen ve arabadan indi. Kapıyı açmamı söyledi o esnada bende abi kusura bakma gördün özür dilerim dedim adam ısrarla arabanın kapısını açmamı istedi benden bende en fazla bağırışma vs olur diye açtım tabi o esnada elinde silah barmış görmedim. Kapıyı açıınca silahı bana doğrtulttu be sesni çıkarırsan kafana sıkarım tarzında bir cümle söyledi sonrasında abi tekrardan kusura bakma dememe rağmen 3-4 defa silahın kabzesizyle suratıma sağ kaşımın yanına vurdu o an sarsıldım ve gözüm karardı. Şimdi herkes sıkmazsan adam değilsin tarzında söylemlerde bulunacak ama geri annem ve askerde olan bi kardeşim vardı o an kabadayılık yapma zamanı değildi. Sonra U dönüşğ atılmaması gereken yerden u attı gitmeden de arkana bakarsan peşinden gelirim dedi herkesin içinde mecbur gitmek zorunda kaldım ve hemen polisi aradım. Darp raporu aldım, şikayetçi oldum adam tespit edildi fakat mobese kameralarında silah gözükmüyor sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeyeliyim?
Hocam öncelikle doğru olanı yapmışsın tebrik ederim. Şimdi eve kağıt gelecek ve savcılık soruşturma açacak. Takipsizlik vermesine ihtimal vermiyorum. Uzlaşmaya gidecek. 50.000 TL talep et en kötü 40.000 e düş dahada düşme. Anlaşamazsan kamu davası açılacak. Bu aşamada tanıdık avukat vsr ise rica et vekalet atsın ama avukata tek kuruş ödeme yapma. O zaten karşı taraftan ödemesini alacak. Hayır derse de gerek yok avukata zaten. Ceza alınca hemen mahkeme kararı ile avukat aracılığj ile manevi tazminat davası aç 15.000 civarı bir para talep edersin. Olay kapanır. Sakın bana birşey yaparlar mı diye korkma. Bu tipler mahkemede it gibi titrer. Kaç tanesine ceza aldırdım.