Çok güzel bir proje olmuş, ellerinize sağlık sayın hocam. Böyle bir projeye sipariş vermek isterim. Hayırlı satışlarınız olsun.
Aylık hizmet alındı, yakın zamanda yıllık alınacaktır..
Mesajım bulunsun, hayırlı işler.
Çok ilgili ve çok yardımsever şimdilik Aylık hizmet alındı uzun süreli çalışacaz gibi duruyor
Merhabalar
Daha önce yaptığım paylaşımlarda az beğeni az etkileşim olurdu Instagram a giresim gelmiyordu.
Fakat bu uygulama ile birlikte paylaştığım fotoğraf ve reels lere büyük etkileşim oluyor fazla beğeni geliyor bu sayede insan daha fazla iş yapıp etkileşim olsun istiyor. İyiki girmişim diyorum. Beyefendi de gerekli bilgilendirmeleri yapıyor çok yardımcı oldu sağolsun. Tekrar teşekkür ediyorum. Kolay gelsin herkese 🫱🏻*🫲🏼
Çok ilgili bir arkadaş verdiği hizmette gayet başarılı deneme amaçlı olarak 1 haftalık paket satın aldım.
Aldığım hizmet gayet kaliteli sayfa şimdiden hareketlenmeye başladı. Yakın zamanda diğer sayfalarım içinde satın alacağım 🫡
Selamlar, çekiliş birlikte deneme fırsatım oldu. Çok organik beğeni ve izlenmeler geldi. Kendisi sürecin başından beri çok ilgili davrandı. Çok teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun.