1 Aylık Fiyatımız: 1200 TL Yerine Açık Artırmaya Özel 650 TL'den Sizlerle...

(Gruplarımız Kadın Ağırlıklı Olduğu İçin: +18, Siyasi ve Kişisel Erkek Profiller İçin Geçerli Değildir.)

Not: Haftalık 7 Gün ve Aylık 28 gün üzerinden işlem gerçekleştiriyoruz. Haftasonları üyelerimiz 2 gün dinlendiriliyor.

Başlangıç Fiyatı: 650 TL
Minimum Artış: 50 TL
Açık Artırma Bitiş Tarihi: Son Teklif +6 Saat
Hemen Al: 1200 TL

İşleyiş Hakkında Kısa Bir Bilgi Notu:
Size gönderinizin açıklama bölümüne yazmanız için bir adet şifre veriyoruz ve vereceğimiz bir adet profili gönderinize etiketlemeniz yeterli olacaktır.

Referanslarımızın bir kısmı

Sankaynagini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol satışlar

wqozann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir proje olmuş, ellerinize sağlık sayın hocam. Böyle bir projeye sipariş vermek isterim. Hayırlı satışlarınız olsun.
Olaf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık hizmet alındı, yakın zamanda yıllık alınacaktır..
seydapn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun, hayırlı işler.
FrtTML adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun
JustiNHorgaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili ve çok yardımsever şimdilik Aylık hizmet alındı uzun süreli çalışacaz gibi duruyor
Alisnckvsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Daha önce yaptığım paylaşımlarda az beğeni az etkileşim olurdu Instagram a giresim gelmiyordu.
Fakat bu uygulama ile birlikte paylaştığım fotoğraf ve reels lere büyük etkileşim oluyor fazla beğeni geliyor bu sayede insan daha fazla iş yapıp etkileşim olsun istiyor. İyiki girmişim diyorum. Beyefendi de gerekli bilgilendirmeleri yapıyor çok yardımcı oldu sağolsun. Tekrar teşekkür ediyorum. Kolay gelsin herkese 🫱🏻*🫲🏼
Mavez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili bir arkadaş verdiği hizmette gayet başarılı deneme amaçlı olarak 1 haftalık paket satın aldım.
Aldığım hizmet gayet kaliteli sayfa şimdiden hareketlenmeye başladı. Yakın zamanda diğer sayfalarım içinde satın alacağım 🫡
UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, çekiliş birlikte deneme fırsatım oldu. Çok organik beğeni ve izlenmeler geldi. Kendisi sürecin başından beri çok ilgili davrandı. Çok teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun.