Hocam bu maçın nasıl hakkı beraberlikti k.bakma bende fenerliyim ama gs aynı şekil böyle oynasa gs hakkı derdim siz fenerlisiniz fener tek şansızlığı volkan kalede buffon oldu resmen yani ben sizin görüşünüze katılmıyorum ayrıca krunic de baya kaliteli alışsa bence fredden daha çok iş yapar neden mi rakip ceza sahasına girince fredden daha iyi pas atıyor ve daha iyi şutlar çekiyor fred 6 numara krunic 8 numara bence ki ismail krunic ikiliside gayet iyidi bence fred tabiki başka seviye ama krunic bence fredden daha etkili olur ileri uçta fred orta sahayı tutar krunic kilit paslar atar szyamnski gibi
Galatasaray sürekli 1 farkla bala kazanıyor. Bir maçta biz kazanalım. Penaltı penaltıydı? Eli kapalıyken pozisyona girip elleri arkadan çıkarıp, şutu engelliyor. Ferdiye yapılan sakatlama odaklı faullere, deniz türüçü oyunda atmadı. Kornerler verilmedi.
Benim kendi görüşüm, belki çoğu penaltı der ama ben olsam penaltı vermezdim. Ben istatistik olarak konuşmuyorum eğer istatistiğe bakarsan tabi Fenerbahçe'nin hakkıydı. Ama 90 dakika bitince istersen 90 şut çek gol olmadıktan sonra hiçbir önemi yok. Krunic geri duruyor ve garanti oynuyor o yüzden ısınamadım adama. Hiç risk almıyor alıp veriyor. Şampiyonluğa giden bir takımda bu yeterli olmaz.