merhabalar 10 yıldır bu forumda nelerle karşılaştık neler gördük iyi kötü ekmek kazandık bizler r10 seven ve burda işlerimizi icraa eden birer insanız herkes burda ekmek kovalama peşinde allah razı olsun işini gücünü bırakıp burda ortamı saglayan yetkili kardeşlerim abilerimden

KONUYA GELEYİM:
forumda bir kural istiyorum tüm arkadaşlarım adına.
10tl param var şu işlem için yazılşmasının yasaklanmasını rica ediyorum
özellikle bunun kodlama ve grafik bölümüne gecerli edilmesini rica ediyorum

parasını yazıyor ama emegi umursamayan o kadar çok insan olduki son 2 3 yılda mümkünse ricamdır bizlerin emegine kimse fiyat biçmesin

forum kuralalrında emege bicilen fiyatın tamamen yasaklanmasını arz ve rica ediyorum..
NOT: BU DURUMU UZMANLA ÖZEL GÖRÜŞÜP ANLAŞIR VEYA ANLAŞMAZ BUNA KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ
ancak bir uzmanın emegini umursamadan 100liram var şu yapılacak 200 liram var bu yapılacak diye konular acanların en az 1 hafta uzaklatırılmasını rica ediyorum artık bu forum bir webmaster forumu oldugunu ögrensinler KİMSE BİZLERİN EMEGİNE FİYAT BİCEMEZ 48 SAAT uyumadan iş yapanlar doluyken 100 200 500 1000 liraya kimse bizleri satın alacak gibi konular açmasın evet kimseye zorla dayatılmıo ama görüncede emeklerin ne kadar ucuz oldugunun göstergesi gibi BUGÜN 3000tl market alışverişi ile 2 hafta evde dolap dolu kalmıyor asgari ücret 17k oldugu halde halen böyle sacma konular görünce rahatsız oluyoruz.. EMEKCİNİN EMEGİNE KİMSE FİYAT BİCMESİN KONULARDA PM VAR ORDA BUTCENİZİ SÖYLESİNLER OLMAZMI?