Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam,

Çoluk çocuk yok evli değilim. Ancak yazılım tarzı bir background'um olmadığı için bırakayım desem hazır olan bir iş yok. Bahsettiğiniz pasif gelir de yok ayrıca. Bu nedenle işler daha gri bir hal alıyor.

SerdarGnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam giderleriniz nedir , aile çoluk çocuk var mı , pasif gelirleriniz var mı birikiminiz var mı gibi konulara göre bu iş değişir fakat kesin doğrusu bu demek yanlış olur , iki tarafın da artıları eksileri olacaktır.

Yazın ben de çok büyük bir ekonomiyi bırakıp freelance evde çalışmaya geçtim , ben çok memnunum , aşırı yoğundum aileme vakit ayıramıyordum artık arkadaşlarım kalmamıştı şimdi hepsini toparladım hayattan daha çok zevk alıyorum fakat ben bıraktığımda yapacağım işler hemen hemen hazırdı , öncelikle birşeyler başarmak için bazı fedakarlıklar yapmak gerekiyor , bence önden temeli atıp öyle devam etmen daha iyi olur , fakat birikimin var ise giderin de düşük ise direk başlayabilirsin.

Bende çoluk çocuk var risk alıp başladım çok şükür düzenimi kurdum ama tökezleseydim zor olurdu benim için.