Konu sahibi arkadaşa nacizane bir tavsiye vereyim, dinler yada umursar mısın bilmem

Şimdi R10 üzerinde birçok kullanıcı adsense onayı alıyoruz diye konu açıp iş alıyor. Bu konular çok fazla türedi ve çok iyi bir gelir kapısı olmuş durumda. Konu sahipleri çatır çatır parayı işliyor 2 3 red sonrası ödeme ya %50 yada tamamı diyerek paraya güzelce çökülüyor. Yapılan işçilik bilinen dışında birşey değil. Sıfırdan dünyayı yaratmıyor kimse, elbette kimsenin yakalayamadığı birşeyi yakalayanda vardır, ama şunu belirtmek istiyorum.

En ölü ülke hesapları bile en z 3 4bin tl civarı ederken ve şuanda piyasada çatır çatır herkes hesap arıyorken, bukadar uzman arkadaşların hesap onayı alıp kendileri satıp rahatça para kazanabilecekken neden koca yüreklilik yapıp milletin ağız kokusunu yarı fiyatına çekip uğraşıyorlar mesela adamlar uzmanız diyor çatır çatır onay alıyoruz diyor, UK bölgesi onayı en az 4k şuanda ama adamlar çok cuzi ücretlere onay alıyor yani adam diyorki ben kendim onay alıp 4bin kazanacağıma sen onay al senden 2bin kazanayım, nekadar koca yürekli ve yardımsever insanlar....

Bu işte iyiyseniz R10da profil oluşturmak ve güzel bir kitle kazanmak istiyorsanız birkaç kişiye referans olun, onay sonrası ödeme alın, eğer onay alırsanız en azından güzel bir profil oluşturursunuz insanların size güveni artar. Daha yenisiniz, önüne gelen adsense uzmanı olmuş, son 1.5 yıl içinde 7bin adsense onayı aldım ama hala uzmanım diyemiyorum kendime.. Dediğimi sakın ola yanlış anlama konunu baltalamak için yazmadım tecrübeli bir abi yada dost olarak gör beni daha iyi potansiyele kavuşursun.

Bunu neden söylüyorum? birazda alıcılar dikkat etsin. adamlar 2000tlden onay hizmeti veriyor mesela diyorki 3 kez red gelirse %50si koşulsuz iade.

Şimdi 10 tane iş alıyorsun, 20.000 tl cepte. Bu onay almamasına karşı direk yarısı olan 10.000 tl yi kenara ayır adamlarla ters düşmemek için, temiz 10bin kazandın. Yap 10 site gpt ile içerikleri üret, süsle, gerekli sayfalar, eklentiler, ağzında azıcık laf yapsın hoppp para cepte Şuanda onay hizmeti veren arkadaşların hepsi bu şekilde üzgünüm.

Senin farkın olsun dediğimi yap çok güzel talep görürsün iyi satışlar.