2022 Ekim ayında, ailemizin istimlak edilen yerinin vekaletlerini bir avukat arkadaşıma verdik. Vekaletleri veren amcamlar, bu işi yapması için avukat arkadaşıma tam vekalet verdirdim. 2023 Kasım ayında başladım sormaya çünkü o dönemde paraya ihtiyacım vardı (bu arada istimlak edilen yer amcamlardan bana hediye).
Arkadaşım aralık 20'sinde belli olacak dedi ve ben de aralık 20'sinde tekrar sordum. Bu sefer mahkemenin fiyat belirlemesi bekliyoruz dedi. İyi dedim ve ne kadar sürecek diye sordum, cevap alamadım. Ankara'nın göbeğinde yav, bir yarım saat önce dosya numarasını sordum, hâlâ cevap bekliyorum. Dosya numarası geldiğinde bir şekilde dosyayı kontrol ettireceğim ve durumu öğrenmeye çalışacağım. Dosya numarası gelmezse eğer ada parselden satılmış mı duruyor mu aynı isimlere mi ait hala diye bakılır mı bilmiyorum bunuda araştıracağım bu noktada bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?
Ayrıca aklıma başka şeyler de geliyor. Acaba parayı aldı mı, faize mi yatırdı, beni mi oyalıyor? Maalesef insanın aklına her şey geliyor. Ama bu son olsun. Eğer bir arkadaşım biraz para kazansın da bir hayrım geçsin dersem 3 olsun, yemin ederim tövbe, asla...