Yıllardır dayanan birikimimize göre ve geliştirdiğimiz WhatsApp botlarını baz alarak bu uyarılarla genellikle aynı grupta bulunulduğu zaman veya daha önce iletişime geçtiğiniz zaman WhatsApp birbirinizi takip edecek şekilde sizi veritabanına kaydeder. İkinizden biri WhatsAppını tekrar doğrulamışsa veya cihaz değişikliği sağlamışsa haliyle de bu uyarıyla karşılaşırsınız. Ancak unutmayın, görebilmeniz için Ayarlar kısmından "Güvenlik Bildirimlerini Göster"seçeneği açık olmalı. Kimde açık olursa bu bilgilendirmeye rahatlıkla ulaşabilir.