fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuyu forumda arattıgımda bitek bu konu çıktı karşıma,buraya yazayım bari

az önce bi sipariş geldi bana,kafam karıştı.normalde azerbaycana ürün göndermiyorum ben,o konuda bilgim yok henüz.ama teslimat bölümündeki isim dikkatimi çekti...

Teslimat Adresi:
Ad Soyad: STAREX GLOBAL - TRENDYOL.COM SG2002
Adres : Arnavutköy/İstanbul 34555

Fatura Adresi :
Ad Soyad : **** Xalilova
M. Ə. Rəsulzadə 4/3 Bağcılar/İstanbul Azerbaycan 87000

yazıyor.forumda aratınca bu konu çıktı karşıma,trendyol canlı destege baglanıp sordum ama siparişte sorun yok onayla,gönder dediler.

google de alıcı ismini aratınca aras kargonun yeni iş girişimi ile ilgili konular gördüm filan ama kafama şu takıldı.ben trendyoldaki micro ihracata başlamakla ilgili adımları atmadım,sürekli yukarıda uyarı çıkıyor işte micro ihracatla satışlarını artır filan diye ama bunla ilgili bi adım atmadım henüz.buna ragmen azerbaycana ürün mü göndericem şimdi?
hayırlı olsun Azerbeycan dan sipariş gelmiş.Fatura adresındeki bilgilere göre fatura kes ve faturayı sisteme yükle (faturayı yüklemessen kargo şubesinde hata alırsın çıkış olmaz) fatura nosunu yazmayı unutma.Belliki trendyol listelerini kendisi ihracata acmış .Ürün listesi/İhracat Ürünleri - Yeni Görünüme Geç tıklayıp hangi ülkelere satış yapabileceğinizi görebilirsin istersen aç/kapa yapabilirsin.