Forum içerisinde çok şey öğrendim yeri geldi hatalar yaptım. Bu hatalardan biri de çok önemsemek aman müşteri üzülmesin aman müşteri mağdur olmasın. Neden mi?
Cumartesi 23.40 civarında yakınımızı kaybettik benim için unutulamayacak bir acı oldu. Gece 2 de yola çıktık kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Daha önce yaşamadım ailenin bu durumda olması, herkesin yüzünde acı olması. Yanına gelenlerin yanlış bir şey söylemekten çekinmesi. Üzüntü diye tabir edemem tuhaf bir his. İnsanlık edip hocam aklın kalmasın bakın böyle bir durum var diyoruz.
Fakat karşı taraf saçma sapan mesajlar yazınca en son dedim şikayet konusu açın iki tarafın gönlü kırılmasın benim şu an başım yeterince dolu diyorum.
Müşteri haklı olabilir sonuçta onun acısı değil. Fakat kimse CENAZESİ OLAN ADAMIN FORUMDA NE İŞİ VAR diye mesaj yazamaz.
Cenazesi olan adam giremiyor mu sen neyi savunuyorsun neyin peşindesin yöneticiler kararı verirken bunu dikkate almayacak. Alakasız yerde sadece bu adamı nasıl karalarım diyerek mesaj yazıyor. Bakın haklıyım ya da haksızım demiyorum.
Bununla da yetmiyor MULTİ üyelik diye ortaya atıyor ortada kanıt yok dayanamadım yine insan gibi yazdım bakın böyle böyle yanlış anlamışsınız diyorum Yalan bir tarafına yuva yapmış diyor. Ne diyim ki ben?
Bunu niye anlatıyorum biliyor musunuz? Acısını duyurmayan adam yalancı gözüyle bakılıyor herkes acısını sosyal medyada vs paylaşmak zorunda mı?
Bazıları gibi her gördüğümüz şeyin konusunu mu açalım? Bir yerde paylaşım yapmıyoruz diye bizim acımız derdimiz yok mu?