Webriva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuca baktığınızda adınıza kayıtlı olan bir sunucudan firmamıza 10 dakikalık bir kesinti sorun yaşatılıyor. Ürünün sizin sorumluluğunuzda olduğundan, içerisinde illegal herhangi bir kullanım yapılmaması gerektiğinden sözleşmede belirtilmekte ve alırken bunu onaylamaktasınız.

Moderatör arkadaşlarımızın talebi üzerine özelden gerekli kanıtları atabiliriz. Konuya yazmaya devam etmeyeceğiz herkese iyi geceler dileriz.
Konuya yazıp yazmaman sorun değil bunu kimse merak etmiyor dostum. Şuan içeride paket verimiz, oyuncu verimiz kaldı. Onları alıp gitmek istiyoruz. Gerekirse üstünde VDS parası, İP parası ne gerekirse öderiz hiç bir sıkıntımız yok. Bu işlem bizim tarafımızda yapılmadı. 18:52 tarafında Plugin editliyordum. Bu işlemi ben yapacak olsam aptal değilim. 9 10 Yıldır bu piyasadayım yedeklerim ondan sonra saldırı şeyleri yaparım kötü yazılım kurarım. Her şeyi geçtik? peki siteden yasaklama sebebiniz nedir? Aktif olarak bir hosting'imiz var? Ek olarak kendileri Whatsapp'tan ulaşıp hostinglerinizi yedekleyin kapayacağız paranızı iade edeceğiz dediler. R10'dan şikayet açtk diye yüksek ihtimal böyle yaptılar