Hocalarım hepinize iyi akşamlar. Uzun zamandır muzdarip olduğum bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Özellikle karantinadan sonra normal hayata geçtiğimizde bu durumu yaşamaya başladım. Ben karar veremiyorum.

Lojistik okuyorum. Bölümümü çok severek ve eğlenerek okuyorum. Geçtiğimiz haftalarda bir sunum yaptım hocalarım çok beğendi sende gelecek var dedi bende daha sıkı çalışmaya başladım, güz yarıyılını bitirdik. Fakat bende her alana bir merak var. Okuduğum bölümü seviyorum önü açık tamam ama mesela yazılımla alakalı iş yapan birini görüyorum (yıllardır bilgisayar ve yazılımla uğraştığım için bu alanı biliyorum.) ve ona heves ediyorum ben bu tarafa yönelicem diyorum. O tarafa yöneldikten sonra sosyal medya yöneticiliği yapan birini görüyorum "Aaa bu da çok keyifli , rahat" diyip her şeyi bırakıp oraya geçiyorum. Bazen ağ ve sistem tarafına ilgim oluyor. Yani canımı sıkan konu bu. Sevdiğim bölümü okumama rağmen sürekli bir alan değiştirme oradan oraya atlama hevesi var içimde. Böyle bir süreçten geçip düzeltebilen arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Yardım etmeye çalışıp fikir belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.