Aktif olarak bir minecraft sunucumuz bulunuyor. Bu sunucuyu 3 gün önce kendilerine taşıdık. Taşıma sonucunda akşam tekrardan kendileri veri merkezi değiştiğini söyledi ve bakıma aldılar. İP'mizi değiştirdiler. Bu İP değişme sonucu Sabah'a otomasyon'a erişimimiz yoktu VDS'e erişip sunucuyu açamadık, Hostinglerimizde kendilerinde barınıyor ve hostinglerimizede erişemedik. Hostingler öğlen 3 üzerinde açıldı. Ardından akşama doğru 20:30 gibi sunucuyu açıcakken son olarak pluginleri ben kontrol ederken vds'e erişim kesildi. Mail düştü hizmetiniz askıya alındı diye telefondan direk acele ile kendilerini aradım ve bana şunları söylediler. "Sizin MAC İp'niz üzerinden saldırı çıkılmış VDS'e yazılım yüklenerek bu yüzden askıya alındı daha da açılmaz destek açın" Dediler bende bunun üstüne hızlıca destek açtım. Destek açmamın sonucunda bana download üzerinde olan 2 adet dosya olduğunu attı bu dosyaları bilmiyorum, etmiyorum bilgim yok. Ardından yalvararak paketi istedik içinden oyuncu verisi olduğu için. Yalvardık, destek'de telefonda, her yerde yalvardık kendilerine. Paket'i versinler diye ama kendileri vermediler. En son siteden engellediler. Aktif olarak hostinglerimiz onlarda barınıyordu. Hiç bir şey demeden siteden bizleri uzaklaştırdılar. Kendilerinden bizim dışımızda VDS giriş yapılmışmı diye sorduğumuzda bunu paylaşamayız bunun bilgisini veremeyiz dediler.

Ek olarak 23:53 kendileriyle telefon görüşmemizde bu sefer saldırı olmadığını VDS'e yasaklı program kurduğumuzu (il-legal) olan bir program kurduğumuzu söylediler. Hizmet sözleşmeyi kabul ettiğimiz için sözde hizmetiniz durduruldu dediler ve lafı çevirdiler. Gene tekrardan mağdur duruma düştük. Bunların hepsi telefon görüşmesi yapıldı. 00:06 itibariyle telefonlarımızı açmıyorlar, açıp yüzümüze kapıyorlar. Telefonları kapadılar açmıyorlar.