dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eski üyeler ticaret puanına pek ihtiyaç duymuyor da olabilir, yaptığım hiç bir ticarette puan istemem mesela, karşı taraf atarsa bende atarım. Ticaret puanını daha çok bir teşekkür mahiyetinde kullanıyorum.
aynen,ben de öyleyim.aslında sürekli olarak bi ticaretin içindeyim.hiç bişey almasam dahi gmail hesapları,sosyal medya hesapları,site lisansları alıyorum sürekli ama karşı taraf itrade istemezse ben gidipte hadi itrade verelim demiyorum.isteyen olursa yaparız,yoksa aklıma dahi gelmiyor.arada bagzı garip arkadaşlar çıkıyor,sen bana itrade ver ama ben sana vermiycem diyen.onlar daha bi garip geliyor tabi,verdigim itrade varsa onuda sildirip o işe hiç girmiyorum o durumda

ülkedeki ekonomik sorunlar tabiki her sorunun kaynagı konumunda artık ama ekonomik sorun var mevzusu pek dillendirilmedigi halde geçtigimiz yıllarda bunun başlangıcı vardı zaten.insanlar bi taraftan para saçarken bi taraftan burda gelip selam versen,selamı almak için para istemeye başladı.gerçektende eskiden böyle degildi,degişen çok şey ve olay sadece para da degil...misal bi konuda adam sitesini eklese hemen uyarı geliyor,kaldır hemen şöyle yaparlar aman kimse bilmesin siteyi filan.yukarıda bi arkadaşında dedigi gibi konu açıp sitemizi verirdik,eş deger siteler gelirdi ve link degişimi yapardık ve kimse kimseye zarar da vermeye çalışmıyordu.her anlamda,her konuda hayat kötüye gidiyor benim görüşüme göre malasef...