fyby0810 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, forumda bir çok iş fikrine kapıldım fakat kendi işim ile ilgili pozitif ilerlemelerden dolayı biraz ara vermiştim.
Şuan epin satışı üzerine odaklanmayı hedefliyorum.
Önceliğim müşterilere 7 24 kesintisiz hizmet sağlamak ve canlı destek sunmak bu konuda sorunsuz olacağıma inancım tam. Hatta öyle bir şey diyorum ki canlı destek hattına yazıp da 5 dakika içerisinde cevap alamayan müşterilere pin bile hediye edebilirim

Bu iş için ayıracağım bütçe 30_40 bin TL arasında olacak. Sizce bu bütçe yeterli olur mu? Veya minimum bütçenin ne olması gerekiyor. Fikirleriniz için teşekkür ederim
Epin sektöründe canlı destek satışları arttırmada önemli bir faktör. Sitede dediğiniz şekilde bir canlı destek olması satışları arttıracaktır, bizzat kendim denemiştim zamanında.

Bütçe bu sektöre girmek için bence gayet yeterli. Düşünürseniz hazır site satışı yapabilirim sizlere veya domaininiz hazırsa script satışı yapabilirim. İmzamdaki konuları inceleyebilirsiniz.

Sektörde 6 senelik tecrübem mevcut. Satış sonrası da her türlü sorunuza bilgim dahilinde ise cevap verir yönlendirme sağlarım düşünürseniz beklerim mutlaka.